Poslovna ponuda

Poslovna ponuda je najam vozila u minimalnom trajanju od 30 dana, a prilagođena je svakom korisniku što ju čini elegantnijim rješenjem od leasinga. Brigu o vašem vozilu prepustite nama, čarobnjacima za poslovne ponude, te se u potpunosti usredotočite na uspješnost poslovanja, povećanje produktivnosti i smanjenje troškova poslovanja.

Fleksibilnost

Dugoročni najam vozila namijenjen je fizičkim ili pravnim osobama, kako bismo ovisno o trenutačnim potrebama, mogli prilagoditi broj vozila vašeg voznog parka. Za razliku od drugih načina financiranja, uslugom dugoročnog najma ne vezujete se ugovornom obvezom. 
Kod dugoročnog najma vaša bilanca nije opterećena, plaćate samo broj dana korištenja vozila, imate kontrolu nad rashodima te jamstvo da, ako vratite vozila prije dogovorenog vremena, nećete imati dodatne troškove.

Jednostavnost

Ako je vaš posao sezonske prirode, s dugoročnim najmom vozila možete optimizirati svoje troškove prema razdobljima koja planirate.
Za razliku od leasinga, bez potrebe za dodatnim kapitalom ili financijskim odobrenjem, ako imate potrebe za većim ili manjim brojem vozila, najam vozila možete realizirati u vrlo kratkom roku, i to bez prethodne najave i planiranja.

Učinkovitost

Naša usluga uključuje sve elemente brige o vozilu, između ostalog registraciju, osiguranje vozila, održavanje, zamjensko vozilo, zamjenu i skladištenje guma, mobilno jamstvo, upravljanje štetama, što vama i zaposlenicima vaše tvrtke osigurava maksimalnu učinkovitost te produktivnost. Sva vozila naše flote su nova s prosječnom starosti od šest mjeseci, što je dodatno jamstvo sigurnosti.
Vjerujemo da je upravljanje zadovoljstvom korisnika te kvalitetno savjetovanje ključ koji otvara vrata dugoročnog i uspješnog partnerstva.

 

 

Poslovna ponuda